Zaalverhuur

Sfeervolle zalen voor trainingen en vergaderingen

ZAALHUUR MOGELIJKHEDEN

In Raadhuis Vleuten zijn er meerdere zalen te huur voor workshops, trainingen en vergaderingen. Ook zijn er arrangementen mogelijk voor specifieke brainstormsessies of hei-dagen voor afdelingen, management-teams en besturen van organisaties, bedrijven & verenigingen.

Jaarvergaderingen van verenigingen zijn ook mogelijk in de grote zaal van Raadhuis Vleuten. Uw cateringwensen kunnen we voor u regelen. Van thee- en koffie arrangementen met cake of Vleutens gebak tot een bijzondere Raadhuis lunch of Raadhuis buffet. Bij Raadhuis Vleuten is veel mogelijk!

De zalen zijn per dagdeel (ochtend, middag, avond) of dagdeel combinatie te huren.

Neem contact op Brochure Prijslijst

GROTE ZAAL

De grote zaal van het Raadhuis Vleuten is ideaal voor vergaderingen, trainingen en heidagen. De sfeervolle zaal is standaard voorzien van een beamer, groot presentatiescherm en een flipover en is zeer geschikt voor multi-media bijeenkomsten. De grote zaal is tevens voorzien van luxe stoelen, airco, een eigen pantry en heeft een klein buitenterras. Afhankelijk van de opstelling kunnen vanaf 5 tot 80 personen in de grote zaal. Raadhuis Vleuten kent een gereduceerd partner tarief voor frequente huurders (meer dan 5 keer per jaar) van de grote zaal. Neem contact met ons op voor de voorwaarden om partner te worden van Raadhuis Vleuten.

Neem contact op Brochure Prijslijst

Vergaderzalen

De vergaderruimtes zijn ideaal als rustige werkplek of overleg ruimte voor (project)teams. De kleinere vergaderruimte (tot maximaal 5 personen) wordt veel gebruikt voor individuele coachingsgesprekken en als representatieve ruimte voor gesprekken met klanten. De grotere vergaderruimte kan ook gebruikt worden als trainingsruimte voor kleinere groepen.

Voor bedrijven die kantoor aan huis hebben en hun klanten liefst niet thuis willen ontvangen, heeft Raadhuis Vleuten representatieve vergaderruimtes die per dagdeel gehuurd kunnen worden. U kunt u eigen bedrijfslogo op het belbord in de entree plaatsen zodat het Raadhuis Vleuten tijdelijk uw eigen kantoor en vergaderruimte wordt. Ook als u even zelf rustig wilt werken kunt u een kleine werkruimte per dagdeel huren.

U kunt altijd contact met ons opnemen indien u meer informatie wilt ontvangen of een bezichtiging wilt van de grote zaal en de vergaderzalen.

Neem contact op Brochure Prijslijst