Zaalverhuur

Sfeervolle zalen voor trainingen en vergaderingen

ZAALHUUR MOGELIJKHEDEN

Bij het Raadhuis Vleuten vergader & trainingscentrum zijn er meerdere zalen te huur voor workshops, trainingen en vergaderingen. Ook zijn er arrangementen mogelijk voor specifieke brainstormsessies of hei-dagen voor afdelingen, management-teams en besturen van organisaties, bedrijven & verenigingen.

Een persoonlijke en kleinschalige aanpak; goed bereikbaar met de trein en auto. Gratis voor de deur parkeren. Er zijn meerdere zaal- en tafelindelingen mogelijk.

Jaarvergaderingen en trainingen worden veel gehouden in de grote zaal van Raadhuis Vleuten. ‘Hybride’ vergaderingen en trainingen zijn mogelijk met onze breedbeeld camera en geluidsinstallatie. Een deel van de deelnemers neemt dan digitaal deel via bijvoorbeeld Zoom, MS Teams of Google Meet en een deel van de deelnemers is dan in de zaal aanwezig.

Bij een training zitten in de zaal dan bijvoorbeeld de presentator met enkele deelnemers die graag in de zaal aanwezig willen zijn en zien zij alle digitale deelnemers op een groot scherm. Via de geluidsinstallatie is iedereen duidelijk te horen. De digitale deelnemers zien op hun scherm de deelnemers en horen de presentator in de grote zaal via onze breedbeeld camera. Daarmee kan iedereen elkaar zien en met elkaar communiceren.

Uw cateringwensen kunnen we voor u regelen. Van thee- en koffie arrangementen met cake of Vleutens gebak tot een bijzondere Raadhuis lunch of Raadhuis buffet. Bij het Raadhuis Vleuten vergader & trainingscentrum is veel mogelijk!

De zalen zijn per dagdeel (ochtend, middag, avond) of dagdeel combinatie te huren. Voor organisaties die de grote zaal meer dan 5 dagen per jaar huren zijn er gereduceerde partnertarieven.

Contact Brochure Prijslijst Direct reserveren

GROTE ZAAL

De grote zaal van het Raadhuis Vleuten is ideaal voor vergaderingen, trainingen en heidagen.

Goed bereikbaar met trein en auto; gratis voor de deur parkeren en kleinschalig en professioneel qua opzet.

De sfeervolle zaal is standaard voorzien van een beamer, groot presentatiescherm en een flipover en is zeer geschikt voor multi-media bijeenkomsten. De grote zaal is tevens voorzien van luxe stoelen, airco, een eigen pantry en heeft een klein buitenterras. Afhankelijk van de opstelling kunnen in een normale situatie vanaf 5 tot 80 personen (receptie opstelling) in de grote zaal. In bioscoop/theater opstelling kunnen er maximaal 55 personen in de grote zaal. De grote zaal is op de 1e verdieping en is bereikbaar met een brede veilige trap. Er is geen lift in Raadhuis Vleuten. Raadhuis Vleuten kent een gereduceerd partner tarief voor frequente huurders (meer dan 5 keer per jaar) van de grote zaal. Neem contact met ons op voor de voorwaarden om partner te worden van Raadhuis Vleuten of stuur een email naar info@raadhuisvleuten.nl als je de grote zaal wilt huren.

Contact Brochure Prijslijst Direct reserveren

VERGADERZALEN

De vergaderruimtes zijn ideaal als rustige werkplek of overleg ruimte voor (project)teams. De kleinere vergaderruimte op de begane grond (tot maximaal 5 personen) wordt veel gebruikt voor individuele coachingsgesprekken, rustige werkruimte en als representatieve ruimte voor gesprekken met klanten.

Voor bedrijven die kantoor aan huis hebben en hun klanten liefst niet thuis willen ontvangen, heeft Raadhuis Vleuten representatieve vergaderruimtes die per dagdeel gehuurd kunnen worden. U kunt u eigen bedrijfslogo op het belbord in de entree plaatsen zodat het Raadhuis Vleuten tijdelijk uw eigen kantoor en vergaderruimte wordt. Ook als u even zelf rustig wilt werken kunt u een kleine werkruimte per dagdeel huren.

U kunt altijd contact met ons opnemen indien u meer informatie wilt ontvangen of een bezichtiging wilt van de grote zaal en de vergaderzalen

Contact Brochure Prijslijst Direct reserveren