Zaalverhuur

Sfeervolle zalen voor trainingen en vergaderingen

ZAALHUUR MOGELIJKHEDEN

In Raadhuis Vleuten zijn er meerdere zalen te huur voor workshops, trainingen en vergaderingen. Ook zijn er arrangementen mogelijk voor specifieke brainstormsessies of hei-dagen voor afdelingen, management-teams en besturen van organisaties, bedrijven & verenigingen.

De grote zaal geeft de mogelijkheid om de 1,5 meter afstand makkelijk na te leven en is speciaal geschikt gemaakt voor trainingsgroepen en vergaderingen tot maximaal 20 deelnemers. Een training geven en elkaar ontmoeten is in deze tijd toch nog mogelijk!

Veel persoonlijke ruimte; eigen tafel per deelnemer; goed bereikbaar met de auto; gratis voor de deur parkeren en kleinschalig qua opzet. Zeer geschikt in deze tijd voor trainingen en vergaderingen waar ruimte noodzakelijk is en reizen met openbaar vervoer niet zo makkelijk is.

Combinatie van digitaal en fysiek vergaderen nu ook mogelijk!
Jaarvergaderingen en trainingen worden veel gehouden in de grote zaal van Raadhuis Vleuten. Sinds dit jaar is het ook mogelijk om in de grote zaal ‘hybride’ vergaderingen of trainingen te organiseren met onze breedbeeld camera en geluidsinstallatie. Een deel van de deelnemers neemt dan digitaal deel via bijvoorbeeld Zoom, MS Teams of Google Meet en een deel van de deelnemers is dan in de zaal aanwezig.

Bij een training zitten in de zaal dan bijvoorbeeld de presentator met enkele deelnemers die graag in de zaal aanwezig willen zijn en zien zij alle digitale deelnemers op een groot scherm. Via de geluidsinstallatie is iedereen duidelijk te horen. De digitale deelnemers zien op hun scherm de deelnemers en horen de presentator in de grote zaal via onze breedbeeld camera. Daarmee kan iedereen elkaar zien en met elkaar communiceren.

Meer dan 50 deelnemers mogelijk door combinatie van digitaal en fysiek vergaderen!
Bij een grote jaarvergadering kan het bestuur samen met kascommissie in de zaal aanwezig zijn en zijn de digitale deelnemers zichtbaar op het grote scherm. Daarmee kan een grote vergadering of training toch plaats vinden en zijn vergaderingen of trainingen met meer dan 50 mensen ook mogelijk geworden in de grote zaal van Raadhuis Vleuten!

Uw cateringwensen kunnen we voor u regelen. Van thee- en koffie arrangementen met cake of Vleutens gebak tot een bijzondere Raadhuis lunch of Raadhuis buffet. Bij Raadhuis Vleuten is veel mogelijk!

De zalen zijn per dagdeel (ochtend, middag, avond) of dagdeel combinatie te huren.

Neem contact op Brochure Prijslijst

GROTE ZAAL

De grote zaal van het Raadhuis Vleuten is ideaal voor vergaderingen, trainingen en heidagen.

De ruime zaal geeft de mogelijkheid om de 1,5 meter afstand makkelijk na te leven en is op dit moment speciaal geschikt gemaakt voor trainingsgroepen en vergaderingen tot 15 deelnemers. Een training geven en elkaar ontmoeten is in deze tijd toch nog mogelijk! 

Veel persoonlijke ruimte; eigen tafel per deelnemer; goed bereikbaar met de auto; gratis voor de deur parkeren en kleinschalig qua opzet. Zeer geschikt in deze tijd voor trainingen en vergaderingen waar ruimte noodzakelijk is en reizen met openbaar vervoer niet zo makkelijk is.

De sfeervolle zaal is standaard voorzien van een beamer, groot presentatiescherm en een flipover en is zeer geschikt voor multi-media bijeenkomsten. De grote zaal is tevens voorzien van luxe stoelen, airco, een eigen pantry en heeft een klein buitenterras. Afhankelijk van de opstelling kunnen in een normale situatie vanaf 5 tot 80 personen (receptie opstelling) in de grote zaal. In bioscoop/theater opstelling kunnen er maximaal 55 personen in de grote zaal. De grote zaal is op de 1e verdieping en is bereikbaar met een brede veilige trap. Er is geen lift in Raadhuis Vleuten. Raadhuis Vleuten kent een gereduceerd partner tarief voor frequente huurders (meer dan 5 keer per jaar) van de grote zaal. Neem contact met ons op voor de voorwaarden om partner te worden van Raadhuis Vleuten of stuur een email naar info@raadhuisvleuten.nl als je de grote zaal wilt huren.

Neem contact op Brochure Prijslijst

Vergaderzalen

De vergaderruimtes zijn ideaal als rustige werkplek of overleg ruimte voor (project)teams. De kleinere vergaderruimte op de begane grond (tot maximaal 5 personen) wordt veel gebruikt voor individuele coachingsgesprekken, rustige werkruimte en als representatieve ruimte voor gesprekken met klanten. Een nieuwe grotere vergaderruimte op de begane grond komt per in 2020 beschikbaar en kan ook gebruikt worden als trainingsruimte voor kleinere groepen (tot maximaal 10 personen).

Voor bedrijven die kantoor aan huis hebben en hun klanten liefst niet thuis willen ontvangen, heeft Raadhuis Vleuten representatieve vergaderruimtes die per dagdeel gehuurd kunnen worden. U kunt u eigen bedrijfslogo op het belbord in de entree plaatsen zodat het Raadhuis Vleuten tijdelijk uw eigen kantoor en vergaderruimte wordt. Ook als u even zelf rustig wilt werken kunt u een kleine werkruimte per dagdeel huren.

U kunt altijd contact met ons opnemen indien u meer informatie wilt ontvangen of een bezichtiging wilt van de grote zaal en de vergaderzalen.

Neem contact op Brochure Prijslijst