Laden Bijeenkomsten

« Alle Bijeenkomsten

  • Dit bijeenkomst is voorbij.

Raadhuis Special: ‘Als Pelgrim op pad naar Rome’ 27 maart 2020 19.30 uur (vervalt ivm richtlijnen Corona virus!)

27 maart - 19:30 - 22:00

Beste Mensen,
Vanwege de richtlijnen van de overheid rond het Corona virus en de onzekerheid die er is, vragen veel deelnemers van de bijeenkomst van 27 maart as om duidelijkheid.
We hebben dit gisteren met Hans Driever (de spreker van 27 maart as.) besproken en we hebben gezamenlijk besloten om de bijeenkomst van 27 maart te cancelen.
We zullen samen met Hans Driever later in het jaar opnieuw een datum voor deze bijeenkomst plannen. De reservering voor het kaartje blijft gewoon geldig en kun je dan weer benutten als je dat wilt.
Als de nieuwe datum bekend is zullen we dit direct op de website plaatsen en jullie vervolgens direct een email hierover sturen.
Excuus voor het ongemak en we hopen dat we op een later moment in het jaar alsnog een leuke bijeenkomst met elkaar mogen hebben
Met vriendelijke groet,
Mede namens Hans Driever
Herman & Joyce Hellemans
Raadhuis Vleuten
.
.
.

Eerder bericht: Op vrijdag 27 maart 2020 om 19.30 uur komt lange afstandsloper en Italië liefhebber Hans Driever in Raadhuis Vleuten.

Een inspirerende avond voor mensen die van Italië of van wandelen houden. Ook als je voor het eerst een lange wandeling wil maken en wat praktische tips wil horen van een veteraan dan is dit je kans. Maar als je graag een mooi avontuur wil aanhoren en prachtige beelden wil zien dan heb je ook een top avond!

Als pelgrim op pad naar Rome
Meerdere voetwegen leiden naar Rome, zoals de routes Via Francigena en Via di San Francesco. Deze relatief rustige pelgrimsroutes hebben elk hun eigen karakter. Ze hebben gemeen dat ze indrukwekkende landschappen doorkruisen en prachtige, eeuwenoude plaatsen en dorpjes aandoen in de Italiaanse regio’s Toscana, Umbria en Lazio. Als pelgrim onderweg zijn betekent een intensieve kennismaking met vele aspecten van de Italiaanse cultuur, met de Italiaanse keuken en niet in de laatste plaats met de Italianen zelf. En voor wie daarvoor openstaat: een mooie spirituele ervaring.

Hans Driever is gepassioneerd lange afstandswandelaar. In 2013 liep hij de over de Grande Randonnée 5 van Maastricht naar Nice, een paar jaar later gevolgd door de Alta Via dei Monti Liguri van Nice naar La Spezia in Italië. Zijn eerste pelgrimsroute was in 2017 de Via Francigena van Lucca naar Rome, vorig jaar gevolgd door de Franciscaanse voetreis van Florence naar Rome. Hij zal niet alleen de beide pelgrimsroutes beschrijven, maar ook ingaan op de nodige praktische zaken rondom het lange afstandswandelen. Ondersteund door mooie plaatjes zal hij proberen over te brengen wat een dergelijke wandeltocht met je doet.

Vanaf 19.30 uur staat de koffie/thee voor u klaar en het programma start stipt op tijd om 20.00 uur.

Bestel uw ticket : 7,50 euro

Gegevens

Datum:
27 maart
Tijd:
19:30 - 22:00
Bijeenkomst Categorie:

Locatie

Raadhuis Vleuten
Pastoor Ohllaan 39
Vleuten,

Organisator

Raadhuis Vleuten