Laden Bijeenkomsten

« Alle Bijeenkomsten

  • Dit bijeenkomst is voorbij.

‘Ik kan vliegen’, vlieg mee met avonturier Jeroen Komen

8 april 2022 - 19:30 - 22:30

Op vrijdagavond 8 april 2022 van 19.30-22.30 uur is in Raadhuis Vleuten een speciale avond met avonturier en ondernemer Jeroen Komen (53). Hij woonde vele jaren in Vleuten, en vloog er honderden keren overheen. Toen zijn bedrijf zelfstandig genoeg was, kocht hij een zelfgebouwd vliegtuig, en vloog het naar alle hoeken van Europa. Onderweg beleefde hij vele avonturen, zowel in de lucht, als met de mensen die hij via bijvoorbeeld couchsurfing ontmoette.

Nog in Vleuten schreef hij daarover het boek ‘Ik kan vliegen’. Sindsdien geeft hij zo nu en dan een lezing, aan de hand van zijn vele prachtige, soms kunstzinnige, luchtfoto’s. Ondertussen woont Jeroen met zijn gezin aan het randje van Noord-Brabant, maar speciaal voor zijn oud-dorpsgenoten komt hij 8 april naar het Raadhuis. Jeroen inspireert anderen graag piloot te worden van hun eigen leven. Hij laat zien hoe je niet tot je pensioen hard hoeft te blijven werken. En hij toont unieke luchtbeelden van een vanwege corona verlaten Schiphol, of van 1,5 meter cirkels in parken in Utrecht en Amsterdam.

Een inspirerende avond voor mensen die van reizen, avontuur en mooie luchtbeelden houden. Maar ook een inspirerend verhaal over keuzes in het leven waar het echt om gaat. 

Vanaf 19.30 uur staat de koffie/thee voor u klaar en het programma start stipt op tijd om 20.00 uur

Bestel uw ticket : 10,00 euro

 

Gegevens

Datum:
8 april 2022
Tijd:
19:30 - 22:30
Bijeenkomst Categorie:
Site:
www.raadhuisvleuten.nl

Locatie

Raadhuis Vleuten
Pastoor Ohllaan 39
Vleuten,
+ Google Maps

Organisator

Raadhuis Vleuten