Laden Bijeenkomsten

« Alle Bijeenkomsten

  • Dit bijeenkomst is voorbij.

‘Geluk=het zien van mogelijkheden’ met spreker Bert Borkus

17 februari 2023 - 19:30 - 22:00

Op vrijdag avond 17 februari 2023 van 19.30-22.30 uur is in Raadhuis Vleuten een speciale avond met verteller Bert Borkus.

“Voorkomen dat je leven zomaar voorbij gaat” moet, volgens de vierentachtig jarige verteller Bert Borkus, in onze dynamische en complexe wereld het belangrijkste en interessantste aandachtpunt van ieder mens zijn. Hij geeft zijn toehoorders met zijn filosofische wijsheden, praktische lessen en opgewekte anekdotes een duwtje in de richting van een filosofischer levenshouding, die helpt om aandachtig en in verwondering richting te geven aan de vormgeving van het eigen leven en zo steviger in het leven te staan. Daarbij benadrukt hij in toegankelijke taal dt levenskunst van alledag en iedereen is en ver weg staat van lifestyle, bling-bling en overdreven materiële behoeftes.

Een leuk en leerzaam hoorcollege voor Jong (15+) en oud!

Zijn filosofisch zakboek: ‘Geluk=het zien van mogelijkheden’ is op de vrijdagavond 17 februari 2023 verkrijgbaar en kan indien gewenst ook gesigneerd worden.

Bert Borkus (1937), maakte carrière bij een groot multinationaal bedrijf. Werkte aansluitend op Universiteit Nijenrode, was kunsthandelaar en hobbyboer en runde samen met zijn vrouw een boerderijtheater.

Vanaf 19.30 uur staat de koffie/thee voor u klaar en het programma start stipt op tijd om 20.00 uur.

Bestel uw ticket : 10,00 euro

Gegevens

Datum:
17 februari 2023
Tijd:
19:30 - 22:00
Bijeenkomst Categorie:
Site:
www.raadhuisvleuten.nl

Locatie

Raadhuis Vleuten
Pastoor Ohllaan 39
Vleuten,
+ Google Maps

Organisator

Raadhuis Vleuten