Raadhuis Vleuten

Welkom op de website van het Raadhuis Vleuten

Over het Raadhuis 

Het 'Raadhuis Vleuten' is een initiatief waar ontmoeten en verbinden van mensen centraal staat. Bijeenkomsten met inspirerende sprekers, culturele onderwerpen, documentaires en bijzondere thema's vaak met een educatief, komisch of een bourgondisch tintje. 

Zaalverhuur 

Monument Raadhuis Vleuten heeft ook zalen te huur voor workshops & trainingen, vergaderingen, heidagen voor organisaties en maatschappelijke initiatieven. Sfeervol, mooi centraal gelegen in Midden-Nederland, met prima verbindingen voor auto & openbaar vervoer en gratis parkeervoorzieningen.

Agenda van het Raadhuis Vleuten


Op vrijdagavond 30 november 2018 komt zilveren camera winnaar Theo Bosboom zijn nieuwe werk laten zien en vertellen over zijn reis langs de wilde kusten van Europa. In 2016 was Theo al eerder te zien in het Raadhuis en oogstte toen veel waardering. 

Op zondagmiddag 16 december 2018 staat de documentaire 'Old Passioned' gepland van filmmaker Hans den Hartog. Een documentaire over het geheim van gepassioneerde ouderen. Wat maakt ze zo vitaal? Wat is nu bepalend voor die passie en energie op latere leeftijd?.

Aanmelden is mogelijk middels info@raadhuisvleuten.nl of via het contactformulier op deze website. Hieronder vindt u de uitleg van de bijeenkomsten. 

 

Raadhuis Special: 'De wilde kusten' met Theo Bosboom

Op vrijdagavond 30 november 2018 komt zilveren camera winnaar Theo Bosboom zijn nieuwe werk laten zien. In 2016 was Theo al eerder in het Raadhuis te zien en oogstte toen veel waardering. Dit keer is het thema 'Wilde Kusten'. Deze avond zal Theo Bosboom prachtige beelden laten zien van zijn reis langs de wilde kusten van Europe die hij in 2017-2018 heeft gemaakt. Theo is naast een zeer kundig en gewaardeerde fotograaf ook een begenadigt spreker met een bijzonder humor. Tijdens de avond is er ook gelegenheid om vragen te stellen aan Theo over zijn werk en zijn reizen. Op de avond zelf is het mogelijk om gesigneerde fotoboeken van Theo Bosboom te kopen of te bestellen.. 

Datum en tijd:

vrijdagavond 30 november 2018 (nog 21 plaatsen beschikbaar)

Locatie:

Raadhuis Vleuten, Pastoor Ohllaan 39, 3451 CB Vleuten

Inloop met koffie/thee:

vanaf 19.30 uur

Toegang:

7,50 euro per deelnemer

Aanvang:

20.00 uur  

Afsluiting:

ca. 22.00 -22.30 uur                                  

Aanmelden: stuur een email naar info@raadhuisvleuten.nl Er zijn maximaal 50 plaatsen beschikbaar per bijeenkomst. Inschrijving vindt plaats op volgorde van aanmelding en we hanteren het principe vol=vol. Dus als je erbij wilt zijn, geef je dan z.s.m. op per email en dan is je plek gereserveerd.

Betaling Entree: De deelnemers kunnen na reservering per email hun entree geld van te voren overmaken op bankrekeningnummer: NL17 ABNA 0478 2810 64 t.n.v. Raadhuis Vleuten met omschrijving:  Wilde Kusten 30 november met je naam. Het is fijn als het overmaken van de entree van te voren gebeurt, dat maakt het wat eenvoudiger en scheelt wat extra logistiek bij binnenkomst. Je toegangskaartje is na de bevestiging van de reservering per email en je betaling dan helemaal definitief. Dank alvast hiervoor! 

Raadhuis DOCS: 'Old Passioned' met Filmmaker Hans den Hartog

Op zondagmiddag 16 december 2018 staat de documentaire 'Old Passioned' gepland van filmmaker Hans den Hartog. Een documentaire over het geheim van gepassioneerde ouderen. Wat maakt ze zo vitaal? Wat is nu bepalend voor die passie en energie op latere leeftijd?.Een prachtig portret van verschillende ouderen die vertellen wat hun geheim is en waarom ze met twee benen nog in de maatschappij staan.. Voor alle leeftijden een boeiende documentaire van de Vleutense filmmaker Hans den Hartog. Hans zal zelf ook aanwezig zijn om zijn film toe te lichten en vragen te beantwoorden.

Datum en tijd:

Zondagmiddag 16 december 2018 (nog 45 plaatsen beschikbaar)

Locatie:

Raadhuis Vleuten, Pastoor Ohllaan 39, 3451 CB Vleuten

Inloop met koffie/thee:

vanaf 14.00 uur

Toegang:

7,50 euro per deelnemer

Aanvang:

14.00 uur  

Afsluiting:

ca. 17.00 uur          

Aanmelden: stuur een email naar info@raadhuisvleuten.nl Er zijn maximaal 50 plaatsen beschikbaar per bijeenkomst. Inschrijving vindt plaats op volgorde van aanmelding en we hanteren het principe vol=vol. Dus als je erbij wilt zijn, geef je dan z.s.m. op per email en dan is je plek gereserveerd.

Betaling Entree: De deelnemers kunnen na reservering per email hun entree geld van te voren overmaken op bankrekeningnummer: NL17 ABNA 0478 2810 64 t.n.v. Raadhuis Vleuten met omschrijving:  Old Passioned met je naam. Het is fijn als het overmaken van de entree van te voren gebeurt, dat maakt het wat eenvoudiger en scheelt wat extra logistiek bij binnenkomst. Je toegangskaartje is na de bevestiging van de reservering per email en je betaling dan helemaal definitief. Dank alvast hiervoor!